Kategorier
Artiklar

Laddstation är inte bara för företag

En laddstation ska vara så utformad att den kan användas både av bostadsrättsföreningar och företag. En laddstation för företag är däremot en synnerligen bra investering åt de anställda.

Det är inte alla laddstolpar som är lämpade att sitta var som helst. Men en laddstation för företag däremot är speciellt framtagen för att passa att installeras på ett företag. Det kan vara så att du som äger ett företag, en villa eller är språkombud för en BRF vill få en fingervisning om hur en laddstation kan se ut. Faktum är att det är en liten och väldigt smidig dosa som monteras upp på en vägg strax under i ögonhöjd. På bara några veckor är den lilla dosan placerad och alla sladdar dragna. Därefter kan ditt företag erbjuda sina anställda att ladda bilen medan de jobbar. Smidigt och effektivt för alla. Glada och nöjda medarbetare.

Laddstation är ett hett ämne för företag

Om du nu tänker att laddstation för företag är utformat på ett annat sätt än de som används för privatpersoner och BRF så är du helt ute och cyklar Alla ser likadana ut och de har dessutom precis samma funktion. De monteras på en vägg och till den lilla dosan ansluts en sladd som du stoppar in i bilens kontakt. På ett litet nafs är det färdigladdat och klart. Fast i själva verket tar det faktiskt en liten stund att ladda en elbil eller hybrid. Det är därför det är så bra att ha en laddstation för företag.