Om oss

Välkommen till en sida som kommer att handla om allt. Kommer det verkligen att fungera? Vi tror det. Vi anser att det finns många sidor på nätet som är nischade mot ett enda ämne. Det är bra, men det är inte för alla. Genom att skriva om allt så kommer vi att fungera som en utmärkt sida för den som törstar efter allmänbildning och som vill lära sig mer om olika saker och områden.

Det kan innebära att en text handlar om juridik, en annan om städning, en tredje om träning och hälsa, en fjärde text i sin tur kan handla om skönhetsingrepp medan ett femte går igenom kring elbilar, solenergi och bergvärme. Detta skapar en dynamik och en spänning. Du som läsare ska bli överraskad, du ska bli inspirerad och du ska känna att du lärt dig någonting nytt.

Vi som skriver kommer från olika bakgrunder, har olika yrken och bor i olika städer i Sverige. Det är vår styrka: vi har helt olika infallsvinklar och perspektiv på saker och ting. Den stressade stockholmaren kommer att skriva om livet i en större stad. Detta medan den lugne norrlänningen istället kan skriva om olika saker som sker på landsbygden, om vilka problem och utmaningar som finns där – samt givetvis om alla fördelar. Kort sagt: vi ska ge någonting till alla. Välkommen!