Kategorier
Låssmed

En låssmed i Stockholm kan vara din hjälp i nödsituationer

Det är inte ovanligt att en låssmed får rycka ut mitt i natten i Stockholm för att hjälpa någon in i ett hus. Det kan bero på att de blivit av med sina nycklar.

Självklart kan man inte ringa en låssmed för att ta sig in i någon annans hus. Det vore ju lite dumt. Man kan bara få hjälp om man själv bor där och kan bevisa det på något sätt. Legitimation är en väg att gå. Då kan man snabbt kolla upp att du är den du utger dig för att vara.

Utöver att låsa upp lägenheter och hus för dem som tappat sina nycklar i Stockholm kan en låssmed kopiera nycklar och tillverka saker. Det kan vara sådant som låscylindrar, men de kan även kontrollera att larm och kameraövervakning fungerar precis som de ska.

Att vara låssmed i Stockholm har förändrats drastiskt

Det har skett en förändring när det gäller en låssmeds olika arbetsuppgifter. Förr var det, som man kan höra på ordet låssmed, en självklarhet att man arbetade som smed och tillverkade lås och nycklar. Numera är det vanligt att man använder sig av något som kallas för smart teknologi.

Smart teknologi innebär att du kan styra elektronisk utrustning, beroende på tidpunkt och den situation du befinner dig i. Med en telefon kan du öppna och stänga grindar, hantera lås i dina dörrar och på så sätt öppna dörrar för dina vänner även om du själv inte är i närheten.

Ta reda på mer genom att besöka: lassmedstockholm.nu